Om oss

Vi som driver Fiskelivet.se är hängivna sport- och fritidsfiskare som brinner för allt som har med fiske att göra. Här delar vi med oss av köpguider, information om fiskevatten och annat som rör det svenska fiskelivet. Vi vill bidra till det starka fiskecommunity som finns i Sverige genom att underlätta i alla led – oavsett om det gäller köp av ny utrustning eller fakta om ditt närmsta fiskevatten finns vi på Fiskelivet här för dig. Vårt mål är att göra det enklare för fiskeintresserade i hela Sverige att hitta det de behöver på ett och samma ställe.

Hur gör vi våra tester och köpguider?

För att hjälpa dig ta ett beslut om en produkt eller tjänst innan köp skriver vi på Fiskelivet tester och köpguider. Dessa är utformade att underlätta för dig som konsument att göra ett bra köp. I dessa köpguider och tester har vi sammanställt viktig information om produkterna eller tjänsterna och vad du som konsument bör tänka på när du handlar fiskeutrustning.

Våra köpguider går ut på att ge dig en tydlig bild av hur varje produkt fungerar, vilka för- och nackdelar de har och hur de står sig mot varandra. Om inget annat anges har vi fått informationen av tillverkaren eller butikerna som säljer produkterna vi nämner.

Fiskelivet.se finansieras genom annonsintäkter via affiliatelänkar. Det innebär att om du som besökare klickar vidare till en butik och genomför ett köp så kan vi ibland få en provision på ditt köp. För dig som konsument blir det ingen extra kostnad. Artiklar som innehåller affiliatelänkar har en tydlig markering för detta.

Vill du kontakta oss på Fiskelivet?

Hör av dig till oss på kontakt@fiskelivet.se

Rulla till toppen