Om oss

Vi är Fiskelivet, en svenskspråkig fiskesajt som ger information till fiskare i Sverige om vad som händer i branschen och hur de kan gå tillväga för att köpa rätt utrustning för sina behov. Vi skriver artiklar med tips om var man kan hitta olika typer av bete, vilka krokar som fungerar bäst för specifika typer av fiske och liknande saker. Vårt mål är att göra det enklare för fiskare i hela Sverige att hitta det de behöver utan att behöva ägna timmar åt att undersöka allting själva!

Vi som driver Fiskelivet.se är hängivna sportfiskare som brinner för allt som har med fiske att göra. Här delar vi med oss av köpguider, bäst i test och fakta som rör det svenska fiskelivet.

Fiskelivet.se finansieras genom annonsintäkter via affiliatelänkar.

Vill du kontakta oss på Fiskelivet?

Hör av dig till oss på kontakt@fiskelivet.se

Hur gör vi våra tester och köpguider?

För att hjälpa dig ta ett beslut om en produkt eller tjänst innan köp skriver vi på Fiskelivet tester och köpguider. Dessa är utformade att underlätta för dig som konsument att göra ett bra köp. I dessa köpguider och tester har vi sammanställt viktig information om produkterna eller tjänsterna och vad du som konsument bör tänka på när du handlar fiskeutrustning.

Våra köpguider går ut på att ge dig en tydlig bild av hur varje produkt fungerar, vilka för- och nackdelar de har och hur de står sig mot varandra. Om inget annat anges har vi fått informationen av tillverkaren eller butikerna som säljer produkterna vi nämner.

 

Scroll to Top